Sähköpalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Sähköpalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Karhu Voima Palvelu tuottaa tarjoamansa palvelut itse tai yhteistyössä Sähköpalvelu Hämäläisen kanssa. 

Teollisuuden sähköasiantuntija palveluksessanne

Karhu Voima Palvelu Oy harjoittaa maakaasun siirtoliiketoimintaa Kotkassa Karhulan teollisuusalueilla sekä maakaasun yritysmyyntiä valtakunnallisesti. Karhu Voima Palvelu tuottaa pääasiassa teollisuuteen suunnattuja asiakaskohtaisesti suunniteltuja erilaisia sähköverkkojen käytönjohto-, huolto- ja kunnossapitopalveluita sekä projektinhoito- ja asiantuntijapalveluita.

Palvelutuotteitamme ovat sopimuspohjaiset sähkölaitteistojen käytönjohtopalvelut, relekoestus- ja käyttöönotto- sekä lämpökuvauspalvelut ja sähkö- ja valokuituverkkojen rakentamispalvelut. Lisäksi suoritamme sähkölaitteistojen kuntotarkastuksia, sähkönlaatumittauksia sekä toimitamme sähkövalvojapalvelua asiakkaiden projekteihin.

Toimintaamme tukee ALMA-kunnonhallintajärjestelmä, jossa ylläpidetään sopimuksen mukaan kaikkien asiakkaan kanssa sovittujen laitteiden huolto-ohjelmat sekä niiden toteutus ja kaikki palveluiden tekemät työt asiakkailleen. Erikseen sovittaessa asiakas voi itse vastata huolto-ohjelman määrittelystä ja ylläpidosta. Me voimme hoitaa niiden toteutuksen ja seurannan.

Karhu Voima Palvelun henkilöstöllä on sähkölaitteiden lämpökuvaajan pätevyys ja yrityksellä on lämpökuvaussertifikaatti. Kaikilla Karhu Voima Palvelun ja Verkon henkilöillä on voimassa olevat S1-pätevyydet. 

Toiminnassamme on tukena vahva kumppaniverkosto

Pääyhteistyökumppaneita ovat muun muassa ABB Service ja Eltel Networks. Karhu Voima Palvelu tuottaa sähköverkkoihin ja vesivoimalaitoksille 24/7 varallaolopalvelua yhdessä Maintpartnerin kanssa.

 #wirtaateollisuudelle #teollisuudensähköasiantuntija

Sähköasiantuntijapalveluja yrityksille ja taloyhtiöille

Sähkölaitteistojen käytönjohto- ja kunnossapitosopimus

Tarjoamme luokan 2 sähkölaitteistoille (yli 1000 V tai 1600 kVA) sähköturvallisuuslain vaatiman käytön johtajan, sekä laitteiston koosta riippuen, kunnossapitosopimuksen. Mallinnamme laitteiston tarvittaessa omaan kunnossapito-ohjelmistoomme ja laadimme laitteistolle kunnossapito-ohjelman.

Sopimusasiakkaina meillä on teollisuuslaitoksia, voimalaitoksia, jäteveden käsittelylaitos, sekä liikekiinteistöjä.

Sähkönjakelulaitteistojen huollot

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti koko sähkönjakelulaitteiston huollot. Huollamme samalla kertaa pien- ja keskijännitekatkaisijat, kojeistot, kompensointilaitteistot ja jakelumuuntajat, sekä koestamme suojareleet ja valokaarisuojat.

Lämpökuvaus

Sähkölaitteistojen lämpökuvaaminen on nykyaikainen ja tehokas tapa löytää asennuksista ja komponenteista vikoja, jotka pahimmillaan voivat aiheuttaa laitteistoon tulipalon.

Suoritamme sähkölaitteistojen lämpökuvausta laadukkaalla kuvauskalustolla. Olemme Setin sertifioima lämpökuvausyritys ja kuvaajillamme on voimassa olevat sähkölaitteiden lämpökuvauspätevyys LK1.

Suojareleiden koestus ja käyttöönotot

Suoritamme keskijännitekojeistojen suojareleiden ensiö- ja toisiokoestuksia, sekä suojausten käyttöönottoja modernilla, ohjelmoitavalla 12-kanavaisella virtalähteellä.

Laitteistolla pystymme koestamaan ja käyttöönottamaan niin vanhat staattiset ylivirtareleet, kuin nykyaikaiset numeeriset kennoterminaalitkin.

Konsultointi, valvonta ja projektin hoito

Tarjoamme tarvittaessa sähköverkon saneeraus- ja laajennusprojekteihin konsultointi-, valvonta- ja projektinhoitopalvelua. Olemme toteuttaneet useita keskijännitekojeistojen ja muuntamoiden saneeraus- ja laajennusprojekteja.

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart