Tiesitkö, että kaukolämpö on Kotkan suosituin lämmitysmuoto?

Tiesitkö, että kaukolämpö on Kotkan suosituin lämmitysmuoto?

Tarvitsetko kaukolämpöverkosta tarkemman aluekartan?

Oletteko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää?

Kaukolämpö on loistava valinta, sillä se on ympäristöystävällinen, kohtuuhintainen ja luotettava lämmitysratkaisu. Kaukolämpö on saatavissa Kotkassa kaukolämmön runkoverkon alueelle. Kaukolämpö soveltuu parhaiten kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitys. Kaukolämpöön liittyminen on helppoa, ja halutessasi hoidamme sen puolestasi avaimet käteen – ratkaisuna.

Lämpöä kaikkiin tarpeisiin mukavasti ja vaivattomasti

Kaukolämmöllä lämmität kiinteistösi tilat ja käyttöveden. Kaukolämmöllä lämmitys pysyy helposti halutun tasaisena, ulkolämpötilasta riippumatta. Lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeidesi mukaan. Kaukolämmitys on sinulle huoleton lämmitysratkaisu. Voit yhdistää kaukolämmön patterilämmitykseen, lattialämmitykseen ja ilmalämmitykseen. Näin saat
asuintilat halutun lämpöisiksi ja märkätilat pysymään kuivina. Kaukolämmön toimitusvarmuus Kotkassa on 99,8 % ja suurimmalla osalla asiakkaistamme ei ole lainkaan keskeytyksiä vuoden aikana.

Hinnoittelu on edullista ja vakaata

Hinnoittelumme on vakaata ja hyvin ennakoitavissa. Kaukolämmön tuotannossa käytetään useita eri polttoaineita, ja uusiutuvien polttoaineiden osuus on merkittävä. Varmistamme omanenergianhankintatiimimme ja pitkien hankintasopimusten avulla kaukolämmön vakaan hintakehityksen.

Kaukolämmön hinta on edullinen verrattuna muihin paikallisiin lämmitysmuotoihin. Tavoitteenamme on, että kaukolämmön hintataso Kotkassa on valtakunnallisesti keskimääräisellä tasolla muihin kaukolämpöyhtiöihin verrattuna.

Lämpöä ympäristöä kunnioittaen

Kaukolämpö tuotetaan Kotkassa pääasiassa yhteistuotantona uusiutuvia polttoaineita käyttäen. Uusiutuvien polttoaineiden osuus kaukolämmön tuotannossa on noin 62 %. Toimintaamme ohjaavat sertifioidutlaatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmät, joiden mukaisesti parannamme jatkuvasti toimintaamme.

Neuvomme kaikissa kaukolämpöasioissa

Liittyessäsi kaukolämpöön tai uusiessasi laitteita saat meiltä palvelua ja neuvontaa kaikissa kysymyksissäsi. Annamme kaikille uusilla asiakkaille käytönopastuksen kaukolämpölaitteisiin. Ota yhteyttä, kun haluat selvittää kaukolämmön saatavuuden kiinteistösi alueelle.

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart