>
>
Energiatehokkuus ja energianeuvonta

Energiatehokkuus ja energianeuvonta

Energiatehokkuus ja energianeuvonta

Energian tehokas käyttö vastuullista ja yksi tärkeimmistä keinoista torjua ilmastonmuutosta

Kotkan Energia on mukana vapaaehtoisessa elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksessa kaudella 2017–2025. Olemme asettaneet energiankäytön tehostamistavoitteita ja toimenpiteitä tavoitteiden saavuttamiseksi ja raportoimme niistä sopimustoimintaa koordinoivalle Motivalle vuosittain. Vuonna 2019 Hyötyvoimalaitokselle valmistunut savukaasupesuri lämmöntalteenotolla on yksi merkittävä energiaa säästävä teko.

Tiesitkö, että Kotkan Energia Oy mahdollistaa energianeuvonnan?

Kotkan Energia Oy on yksi Kymenlaakson energianeuvontahankkeen rahoittajista. Energianeuvontaa tarjotaan koko Kymenlaakson alueella. Tarjolla on niin, sähköposti, puhelin kuin henkilökohtaista neuvontaa rakentamisen, remontoinnin ja asumisen energia-asioissa aina lampuista lämpöpumppuihin. Energianeuvonnan yhteystiedot löydät Kotkan kaupungin sivuilta >

Kymenlaakson energianeuvonta

Energianeuvoja tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa rakentamisen, remontoinnin ja asumisen energia-asioissa aina lampuista lämpöpumppuihin koko Kymenlaakson alueella.

Energianeuvonta kattaa myös maksuttomia remontti-, rakentaja- ja aurinkoenergiailtoja sekä lämpökameran lainausta maksutta (tiedustelut energianeuvojalta Kouvolasta tai Kotkan, Haminan ja Vironlahden rakennusvalvonnasta). Kymenlaakson energianeuvonta on myös Facebookissa.

Lisätiedot:
Tommi Tuomi, energianeuvoja
Kouvolan rakennusvalvonnan Tekniikka ja ympäristötalo

Puh. 040 500 9586, tommi.tuomi@kouvola.fi

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart