Missiomme

Tuotamme vastuullisesti ja kestävästi asiakaslähtöisiä, alueellisia energiapalveluita.

Missiomme

Tuotamme vastuullisesti ja kestävästi asiakaslähtöisiä, alueellisia energiapalveluita.

Kotkan kaupungin kokonaan omistama energiakonserni

Liiketoimintamme jakautuu energian tuotantoon, kaukolämpöpalveluihin ja sähköverkkoihin. Päätuotteitamme ovat kaukolämpö, teollisuushöyry, sähkö ja jätteenhyötykäyttöpalvelu.

Vahvuutemme on energiantuotannon monipuolisuus. Suuri osa energiantuotannostamme perustuu Kymenlaakson alueen omiin polttoaineisiin; puuhun ja turpeeseen. Hyödynnämme biopolttoaineita, turvetta, kierrätykseen kelpaamatonta jätettä ja maakaasua tehokkaasti lämmön ja sähkön yhteistuotannossa. Yli puolet kotkalaisista kiinteistöistä lämmitetään Kotkan Energian tuottamalla ja jakelemalla kaukolämmöllä.

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisen teollisuuden kanssa varmistaen teollisuudelle kilpailukyiset energiatoimitukset. 

Karhu Voima Verkko ja Karhu Voima Palvelu ovat Kotkan Energian 100 % omistamia tytäryhtiöitä. Yhtiöillä on Kotkan alueella sähkönsiirto ja maakaasuliiketoimintaa, lisäksi Karhu Voima Palvelu myy ja tuottaa erilaisia sähköverkkojen huolto-, kunnossapito- ja rakentamispalveluja.  

Tavoitteemme on edistää asiakkaidemme hyvinvointia tuottamalla energiapalveluja luotettavasti, kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti – vuoden jokaisena päivänä. 

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart