>
>
Sähkönmyynti

100 %:sti uusiutuvaa ja paikallista sähköä kaikenkokoisille asiakkaille

100 %:sti uusiutuvaa ja paikallista sähköä kaikenkokoisille asiakkaille

Karhu Voiman tausta

Karhu Voima on Kotkan Energian ja Haminan Energian puoliksi omistama uuden ajan energiayhtiö, joka aloitti toimintansa syksyllä 2016. Karhu Voima myy sähköä kaikenkokoisille asiakkaille kerrostaloyksiöistä suuriin teollisuusasiakkaisiin. Meiltä saat myös aurinkopaneeliratkaisut ja sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen –toimituksina.

Tuotamme myös asiakaspalvelun, laskutuksen ja markkinoinnin palveluja yhteensä viidelle energiayhtiölle. Karhu Voimassa työskentelee kymmenkunta energia-alan ammattilaista, ja toimistomme sijaitsee Karhulan teollisuuspuistossa Kotkassa. 

Myymme pienasiakkaille aina 100 %:sti uusiutuvaa sähköä!

Tutustu sähkötuotteisiimme Karhu Voiman verkkosivuilla.

Vuonna 2018 kaikki Karhu Voiman hankkima uusiutuva sähkö oli tuotettu Etelä-Kymenlaakson alueella tuulella, aurinkoenergialla ja biopolttoaineilla.

Tarjoamme suurille asiakkaille sähköä toiveen ja tarpeen mukaisesti joko kokonaan, osittain uusiutuvana tai normaalina sähkönä. Teemme yrityskohtaiset tarjoukset sähkön myynnistä perustuen yrityksen sähkön kulutusprofiiliin.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme

myynti@karhuvoima.fi

Voit tehdä sähkösopimuksen helposti netissä Karhu Voiman verkkosivuilla. Sopimuksen tekemiseksi tarvitset vain käyttöpaikan tiedot ja verkkopankkitunnukset. Käyttöpaikka on numerosarja, jonka löydät sähkölaskustasi.

Karhu Voiman asiakaspalvelu auttaa myös mielellään sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa.

Karhu Voiman asiakaspalvelun yhteystiedot

020 619 8000

asiakaspalvelu@karhuvoima.fi

Karhu Voiman asiakaspalvelu palvelee arkisin (ma-pe) klo 9–15. 

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart