Meillä on vahva osaaminen teollisuuden sähköpalveluista

100 %:sti uusiutuvaa ja paikallista sähköä kaikenkokoisille asiakkaille

Sähkön myynti

Sähkön myynti on vapaasti kilpailtua toimintaa. Kotkan alueella paikallinen sähkönmyyjä on Karhu Voima Oy, joka on puoliksi Kotkan Energian ja puoliksi Haminan Energian omistama.

Karhu Voima myy pienasiakkaille 100 %:sti uusiutuvaa sähköä, joka on suurelta osin tuotettu Kotkan ja Haminan alueilla. Kotkassa tuotettu sähkö on tuulivoimaa Mussalon tuulivoimalaitoksilta ja Hovinsaaren voimalaitoksella tuotettua bioenergiaa.

Teollisuuden sähkönsiirto

Sähkön siirrosta vastaavat paikalliset sähköverkkoyhtiöt. Sähkön siirto on monopolitoimintaa, jota asiakkaat eivät voi kilpailuttaa. Kotkan kaupungin alueella sähkön siirrosta vastaa Kymenlaakson Sähköverkko Oy.

Kotkan Energian tytäryhtiö Karhu Voima Verkko Oy omistaa Karhulan ja Korkeakosken alueella sijaitsevan suljetun sähköverkon. Suljettu sähköverkko toimittaa sähkön siirtopalvelua noin 100 teolliselle asiakkaalle.

Teollisuuden sähköpalvelut

Karhu Voima Palvelu harjoittaa maakaasun siirtoliiketoimintaa Kotkassa Karhulan teollisuusalueilla sekä maakaasun yritysmyyntiä valtakunnallisesti. Karhu Voima Palvelu tuottaa pääasiassa teollisuuteen suunnattuja asiakaskohtaisesti suunniteltuja erilaisia sähköverkkojen käytönjohto-, huolto- ja kunnossapitopalveluita, sekä projektinhoito- ja asiantuntijapalveluita.

Jaa somessa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart